Planeses Agricultura Regenerativa

El nostre objectiu

Planeses Agricultura Regenerativa és un projecte experimental d’agricultura en transició on busquem noves maneres de treballar basades en la recuperació de la vida i la fertilitat natural del sòl. Per aconseguir-ho hem apostat per una diversificació de la producció mitjançant un sistema agrícola, ramader i forestal integrats que ens permet adaptar-nos a la variació de condicions del nostre terreny, tancant els cercles de producció dintre de l’explotació, i obtenint un aprofitament ambienta, social i econòmicament més sostenible.

Treballem per tenir una vida més sana i saludable

Com ho fem?

Els elements principals del projecte de Planeses són: 1,7 ha d’hort sense llaurar amb pastura de gallines; 3 ha de fruiters amb pastura de pollastres, ànecs i conills; 7 ha de fruiters amb pastura de vaques, 10 ha de devesa d’alzines i roures per la pastura de vaques; 30 ha d’alzinar amb aclarides per a millorar la estructura del bosc a l’hora que produïm BRF i Biochar per la millora del sòl de l’hort i els fruiters.

BRF: branques fines (de menys de 7cm) de frondoses d’estellades per promoure la creació d’un humus estable.

BIOCHAR: carbó vegetal per millorar les propietats físiques del sòl.

Los pedidos efectuados hasta el domingo por la noche se enviarán el martes siguiente. Los pedidos llegarán el miércoles antes de las 13:30h Descartar